Hladno ceđena malina

Za nepune tri godine poslovanja, od malog porodičnog gazdinstva u selu Prilipac nadomak Arilja gde je nastao prirodni, matični sok, napravili smo prepoznatljiv brend pod nazivom Hladno Ceđena Malina, inostranom tržištu poznat kao Cold Pressed Raspberry.

Naša misija je jednostavna-beremo i biramo samo najkvalitetnije zrele plodove za 100% prirodan sok bez dodavanja vode, konzervanasa, aditiva i rafiniranih sećera.

Tražeći idealan, osvežavajući, a u isto vreme i zdrav napitak, nastao je hladno ceđeni sok, a trudom i radom na ovom jedinstvenom prehrambenom proizvodu, stvorili smo verovatno najbolji sok na svetu. Naš proizvod je potpuno prirodnog sastava, jer je sačinjen samo od maline, bez tragova drugog voća i dodataka.

Za manje od godinu dana postojanjа hladno ceđenog soka, postao je najtraženije bezalkoholno piće u hotelima, kafićima i restoranima širom Srbije i reigona.

Naš sopstveni tim je zaslužan za celu liniju procesa proizvodnje: od uzgajanja malina, brige o zasadima, preko branja, proizvodnje, pa do konačnog rezultata – Hladno Ceđene Maline.

Naš moto ,,Zdravlje u čaši“ predstavlja motivaciju ljudima za poboljšanje njihovog odnosa prema svom zdravlju, kao i jačanju svog imunog sistema. Uz sve benefite koje dobijaju, naši zadovoljni potrošači pre svega uživaju u zadovoljenju svojih čula, što garantuje samo jedno – vrhunski kvalitet našeg soka. Mi jednostavno samo cedimo voće. Zbog posebnosti koje ima svako ceđeno voće bez veštačkih dodataka, Hladno Ceđena Malina se može naći jedino u staklenoj ambalaži. Posebna tehnologija prerade i inovacije na našim jedinstvenim mašinama, zaslužni su za održanje svih svojstava i punog ukusa ovog voća i nakon ceđenja.

Tajna visokog kvaliteta naseg premium proizvoda leži u manufakturi i pomnom nadzoru naših strućnjaka na svakom segmentu proizvodnje.

O proizvodu

Hladno Ceđenu malinu čine samo plodovi modro crvene boje, poznati po jedinstvenoj aromi koju duguju posebnoj mešavini aroma, koja se teško imitira i čuva, kao i prefinjenom delikatno-kiselkastom ukusu.

Ovo bobičasto voće je tako slatko, a ima tako malo kalorija što je već dovoljan razlog da maksimalno uzivamo u Hladno Ceđenoj Malini.

Od vitamina izvrstan je izvor vitamina C, a od ostalih vitamina sadrži vitamine kompleksa B, vitamine E i K, dok u malim količinama sadrži i gotovo sve minerale. Narodna medicina sok od maline preporučuje za lečenje bolesti želuca i creva jer efikasno pročišćava sistem za varenje. Isto tako može biti koristan za tretiranje urinarnih infekcija.

Kaže se da malina rashlađuje, pa sok od maline treba upotrebljavati i protiv groznice. Zbog niskog sadržaja ugljenih hidrata Hladno Ceđena Malina je u razumnim količinama bezbedna i za ishranu dijabetičara, što se ne može reći i za svako drugo voće. Neka ispitivanja čak pokazuju da ovo voće povoljno utiče i na regulaciju nivoa šećera u krvi. Malina sadrži aleginsku kiselinu koja blagotvorno deluje na ćelije koje su oštećene kancerom. Sem aleginske kiseline i drugi njeni sastojci, antocijanini i polifonili, imaju preventivno dejstvo protiv ove rasprostranjene bolesti kod nas i u svetu.

Jedan litar Hladno Ceđene Maline sadrži okvirno 333 ploda, što znači da dve čaše ovog soka nutritivno zadovoljavaju potrebe kompletnog jednog obroka. Neretko ga preporučuju nutricionisti za svaki vid dijetske i svakodnevne ishrane.

Pogodan je za svakoga, a naročito je tražen od strane roditelja za svoje najmilije. Nasi najmlađi ga obožavaju i sa zadovoljstvom piju čak i bebe od samo 6 meseci starosti.

Probajte i uverite se u najpuniji, jedinstveni i neponovljivi miris i ukus – Hladno Ceđene Maline!

100% prirodna hladno
ceđena malina

100% prirodno

Pažljivo birano

Hladno ceđeno

Besplatna dostava

Izbornik